Katie McGarry: Pushing the Limits - Feszülő húr (#1 Feszülő húr)

ANNYIRA ​ELLENTÉTESEK…
ÉS MÉGIS MILYEN ÖSSZEILLŐK!
Senki sem tudja, mi történt aznap éjjel Echo Emersonnal, amikor a menő fiúval járó népszerű lányból pletykák tárgya, kirekesztett lett, karján hátborzongató sebhelyekkel. Még Echo sem emlékszik a teljes igazságra.
Amikor aztán berobban az életébe Noah Hutchins, a szívdöglesztő, lányfaló, megközelíthetetlen fiú a fekete bőrdzsekijében, és meglepően megértő vele, Echo élete olyan fordulatot vesz, amilyenre sosem gondolt volna.
Valószínűleg semmi közös nincs bennük. Mindketten olyan titkokat rejtegetnek, melyek lehetetlenné tehetik kettejük kapcsolatát. Egymás iránti őrült vonzalmuk mégsem foszlik szét, és Echo felteszi magának a kérdést, hogy meddig FESZÍTHETIK A HÚRT, és mit kockáztatna azért a fiúért, aki talán megtanítja őt ÚJRA SZERETNI.


Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 436
Fordító: Károlyi Eszter, Neset Adrienn

❉❉❉

A polcomon már régóta várakozott ez a szépséges könyv. Most valamiért kedvet kaptam ahhoz, hogy elolvassam, szóval el is kezdtem nemrég. Az olvasása kicsit sokáig tartott, de azt kell mondjam, ez egy csodálatos történet. Rendesen megszorongatta a szívemet, máskor pedig megmelengette a gyönyörű szerelmi történettel.

Noah és Echo története nagyon szomorú, el sem tudom képzelni, milyen lehet így élni, átélni ennyi szörnyűséget ilyen fiatalon. Lelkileg teljesen lehúzott, sokszor még meg is könnyeztem a sorokat. 
Adott egy tipikus, rossz fiúnak mondható srác, aki füvezik, iszik és nőzik, és egy lány, aki őrültnek nevezhető, de mégsem az, hanem csak görcsösen küzdenie kell a démonaival, amit nem mindenki fogad el. Mindkettőjük helyzete nehéz és fájdalmakkal teli, ám amikor egymásra találnak, úgy érzik, van bennük valami közös, amely közelebb hozza őket egymáshoz. Érzelmeik akaratuk ellenére alakulnak ki, és igyekszenek kirángatni egymást a pokol sötét bugyraiból.

Noah és Echo
Számomra nagyon szimpatikus és kedves karakter volt Noah Hutchins, teljesen elrabolta a szívem. Tetszett, hogy képes volt feladni a rossz szokásait a szeretett hölgyért, és hogy mindig igyekezett, hogy jó kedvre derítse Echot. A váltott szemszög kicsit közelebb hozta hozzánk a karaktereket, mindkettejük életébe bele láthattunk és átérezhettük az érzéseiket. Lehet, hogy ez az oka annak is, amiért a történet belopta magát a szívembe. Mind a fő, mind a mellékszereplők élethű, hiteles karakterek voltak, bár akadtak olyan pillanatok, amikor néhányukat igazán megvertem volna. 

Bemutatja, hogy az emberek mennyire igazságtalanok, hogy egy kis hiba miatt mennyire kinézik a másikat, és kiközösítik őket. Hogy a különcség miatt elítélik az embert, miközben nem tudják, mi húzódik a háttérben, hogy milyen sebek és fájdalmak rejlenek a zord külső alatt. Hogy a családunk nem mindig tökéletes, és hogy mindenkinek kötnie kell kompromisszumokat az életben. Nincs tökéletes élet, nincs tökéletes ember, de így kell elfogadnunk a másikat. 

Csodálatos volt olvasni, ahogy a szerelem mellett igyekszenek megoldani a saját problémájukat, de közben végig ott voltak egymás mellett támasztékként. Igenis szükségünk van az életben egy olyan emberre, aki akkor is gyönyörűnek lát minket, ha mi magunk nem, aki elfogadja a hibáinkat és még úgy is tökéletesnek lát. Mindenki megérdemel egy ilyen társat. 

Noah és Echo tökéletesen összepasszolnak, imádtam őket együtt. Nem kérdés, hogy fogom olvasni a többi részt is, mert kíváncsi vagyok a többiek történetére, és jó lenne, ha hallanék még a két fiatalról. Remélem, hogy a többi rész is ilyen szépen megírt és érzelmekkel teli lesz, Katie McGarry pedig megy a kedvenc írók közé. :) Nemcsak remekül fogalmaz, hanem egyszerre tud humoros, szórakoztató, valamint aranyos és kínzó is lenni. Az biztos, hogy zsinóron rángatja az olvasó érzelmeit, szóval készüljetek fel. :)

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA megrendelheted!


Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"Lélegzésem egyetlen értelmes céljának az tűnt, hogy őt megcsókolhassam."
*
"Szerettem volna hinni neki, de a magam kárán tanultam meg, hogy senkiben sem bízhatom."
*
"Luke-tól régebben pillangók lepték el a gyomromat, Noah mutáns pterodactylusokat keltett bennem életre."
*
"– Mert a felnőtté válás nehéz döntésekkel jár együtt, és ha helyesen cselekszünk, az nem feltétlenül jelenti, hogy jó is nekünk."
*
"Élheted úgy az életed, hogy mindenkinek a kedvében járj, vagy úgy, ahogy neked tetszik. (…) Te hogy döntesz?"





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése