Csak még egy könyvet! - új rovat a blogon

Sziasztok! 

Régóta tervezett közös projektbe fogtunk Judittal, a Pandalány olvas blog bloggerinájával. Havonta jelentkező rovatot indítunk mindkét blogon, melyben egy adott témakörbe és műfajba illő könyveket fogunk olvasni, minden hónapban más és más műfajokat kipróbálva. Természetesen közben folytatjuk a végtelennek tűnő várólistánk csökkentését, de közben beiktatjuk az aktuális témát is. 




Májusban, az első választott témakörünk: pszichothriller/krimi. 

Szerintem ez egy nagyon jó műfaj, tele izgalmakkal, rejtélyekkel és borzongással, természetesen mindketten olvastunk már ebben a témakörben, csak úgy gondoltuk, még nem eleget! 

Nagyon kíváncsi vagyok az általam kiszemelt kötetekre, ebben a hónapban hozom az értékeléseket róluk, ahol külön meg lesz jelölve, hogy ehhez a rovathoz tartozik az adott könyv. Az oldalsávban fel lesz tüntetve a rovat, mindig megtaláljátok az aktuális műfajt és alatta pedig a hozzá kapcsolódó könyvek értékelési linkjeit. 

A kötelező havi egy könyv, azonban ha belefér, és van kedvünk, még jobb ha két könyvet sikerül olvasnunk, ezáltal el tudjuk dönteni, mit gondolunk az adott műfajról, tetszett-e, és hogy lesz-e később olvasási vágyunk egy-egy kiemelt műfajra.

Lássuk a választott könyveimet: 

Pszicho-thiller:




A könyv molyos adatlapját ide kattintva megtekinthetitek.

Gillian Flynn-től még nem olvastam, viszont már láttam a Holtodiglan című könyvének a megfilmesített változatát, és az nagyon, de nagyon tetszett! Egyszerre volt hátborzongató és izgalmas a történet, szóval már alig várom, hogy a kezembe vegyem és olvashassam! :) 

A borító maga is elég hátborzongató, a pengéről általában egyből az öngyilkosság ugrik be mindenkinek. Hogy mi lesz belőle? Hamarosan kiderül.







Krimi:





A könyv molyos adatlapját ide kattintva megnézhetitek.

Na, J. A. Redmerski-től már olvastam A soha/Az örökké határát, ami egy nagyon romantikus könyvsorozat volt. Ezzel szemben itt van ez a borító, ez a cím és ezek a címkék, és fogalmam sincs, mit várjak a könyvtől! Oké, van itt is romantikus címke, aminek örülök, és csak jó értékeléseket olvastam róla eddig. Az is egy opció, hogy az egyik karácsonyi nyereményjátékon megnyertem, azóta húzom, tehát itt az ideje elolvasni! :)








Remélem, elnyeri tetszéseteket a rovat, tartsatok velünk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése